Ruger Talk Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all...just bought my first handgun and after lots of research decided on the Ruger SR40. I love it but after only 2 times to the range and 200 rds, my pistol had a problem with the slide stop...

I would fire off a round and the slide would lock as if the magazine was empty. The range official said it looked like an internal hook was disconnected from the slide stop. Instead of trying to fix myself, I called customer support and decided to ship back to ruger to fix.

Has anyone had this problem and will Ruger make this right so it shoots better than new and never have this problem again? I still have faith in my SR40 but am dissapointed this happened within the 1st week.

Please assure me I picked a great 1st gun and that Ruger will take care if this quickly....it doesn't help that my buddy that is a complete "glock cheerleader" was with me when this happened and has been rubbing it in.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Just an update Ruger sent me the waybill and recieved it on a Tuesday and I got it back that following Monday. It was a great customer service experience.Their customer experience was a factor in me choosing a ruger and they came through quickly with no hassles.

I since put 250 rds thru it with no problems. It shoots great. Hopefully it won't happen again.

Sent from my SGH-M919 using Ruger Forum mobile app
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top